Acroyoga i KBH+ - KBH+

Acroyoga i KBH+

Kom med til Acroyoga workshop med Mia i KBH+ torsdag den 12.5 fra 17-19 og lær at flyve! 🧘
✨Hvad er Acroyoga?
Acroyoga eller partnerakrobatik er en fysisk træning, der kombinerer yoga og akrobatik.
Med acroyoga træner du din kropsbevidsthed og balance, og udfordrer din tillid til dig selv og andre. Når man dyrker acroyoga, består opstillingen af tre forskellige roller: base, flyver og spotter. Basen skal bære flyveren. Spotteren skal stå ved siden af og støtte flyveren.
Alle roller er vigtige og væsentlige for opstillingen.
Basen skal være rolig og stabil. Flyveren skal være modig og turde stole på basen. Spotteren skal være nærværende, da de skal kunne gribe de andre.
✨Hvorfor skal du komme?
Sæt dit indre legebarn fri og lær at flyve.
Kom væk fra hverdagen og ned i kroppen. Acroyoga er en god og alternativ måde at lære sin krop at kende på og er en sjov måde at dyrke motion på.
Kom alene, tag en ven eller kæreste med: Alle mellem 18-30 år er velkomne!
Om underviseren Mia: For 3 år siden tog jeg på teater og cirkus højskole, hvor jeg blev præsenteret for acroyoga. Jeg var fuldstændig vild med det! Det er så sjovt, og man skal ikke bruge til halvt år på at blive stærk nok eller smidig nok til at dyrke acroyoga, man kan bare gå i gang!
Jeg elsker det og vil gerne give det videre til andre:)
✨Husk:
Medbring gerne yogamåtte, bare tæer el. strømper, praktisk tøj: gerne tætsiddende bukser så de ikke sidder fast i fingre eller tæer. Medbring evt. drikkedunk
Vi glæder os til at se dig. 🌞
//KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse. Kom og vær med!

Skriv et svar