DFUNK DANS - KBH+

DFUNK DANS

DFUNK danser hver anden søndag, og du skal være med!
DFUNK er tilbage i KBH+ og du kan glæde dig til at svinge hofterne og bringe den gode energi hver anden søndag kl. 15.00-16.30!
DFUNK dans er for alle mellem 15 og 30 år, der har lyst til at danse i fællesskab med andre, og vi danser for sjov og på et niveau, hvor alle kan være med – ingen tidligere danseerfaring er nødvendig!
Hvis du har nogle idéer til musik eller stil, vi skal danse, må du endelig sige til, vi er åben for idéer!
Det hele foregår hos KBH+ på Emblasgade 175, 2100 København fra klokken 15.00-16.30

Vi glæder os til at se jer søndag efter søndag til sjov og dans!
Bliv medlem af vores facebookgruppe og vær opdateret på vores events mv.:
https://www.facebook.com/groups/1573793642798292
// KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse – Kom og vær med!
//DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom er en landsdækkende ungdomsorganisation, der er her for unge, der er flygtet. Vi skaber magiske fællesskaber, der bygger på ligeværd, tryghed og mod. Vores vision er, at unge, der er flygtet til Danmark, lever et trygt og stabilt ungdomsliv med lige rettigheder, hvor vi udvikler os og handler sammen med andre unge. Bliv en del af og støt vores fællesskab ved at blive medlem for 100 kr. om året: https://dfunk.dk/medlem/
 • 00

  DAGE

 • 00

  TIMER

 • 00

  MINUTTER

 • 00

  SEKUNDER

Skriv et svar