Dungeons & Dagpenge - Spilaften - KBH+

Dungeons & Dagpenge – Spilaften

Er du ledig og trænger til et afbræk fra karensdage og joblog?
Så kom til Dungeons & Dagpenge, hvor vi inviterer unge voksne som har erfaring med ledighed til et Dungeons & Dragons spil-scenarie!

Dungeons & Dragons er et bordrollespil, hvor man i fællesskab med sine medspillere og en game master spiller sig frem til en fantasifuld fortælling, hvori man selv er heltene. Her vil du skabe dit drømme fantasy-CV fyldt med magiske trylleformularer og dragedræbende kompetencer. Om du kender reglerne godt eller aldrig har hørt om spillet før, er ikke så vigtigt – det vigtigste er at du har lyst til at bruge en aften sammen med andre unge ledige, hvor vi hygger os mens vi spiller.

Begge aftener foregår i lokalerne i KBH+, Emblasgade 175, 2100 København Ø. Til eventet kommer der til at være forplejning i form af aftensmad, sodavand og lækre snacks. Eventet er Gratis.

Vi har begrænset antal pladser til hver spilaften, så lyder det som noget for dig må du meget gerne skrive en mail til:

dungeonsndagpenge@gmail.com

Skriv dit navn, en linje om dig selv og hvad du håber på at få ud af aftenen, samt om du tænker at komme d.21 eller 28. april.

Projektet er støttet af Snabslanten og er skabt i samarbejde med UNGSKAB x Projektakademiet som er bevilliget af Tuborgfondet i KBH+ AskovFonden.

Skriv et svar