Dungeons og Dagpenge: Sæson 4 - KBH+

Dungeons og Dagpenge: Sæson 4

Sidder du midt i det uendelige jobsøgningsræs, og drømmer dig væk i en verden af helte, skatte og drager? Så kom til spilaften med Dungeons & Dagpenge, hvor vi inviterer unge voksne som har erfaring med ledighed til at spille Dungeons & Dragons!
Dungeons & Dragons er et bordrollespil, hvor man i fællesskab med sine medspillere og en game master spiller sig frem til en fantasifuld fortælling, hvori man selv er heltene. Her vil du skabe dit drømme fantasy-CV fyldt med magiske trylleformularer og dragedræbende kompetencer. Om du kender reglerne godt eller aldrig har hørt om spillet før, er ikke så vigtigt – det vigtigste er at du har lyst til at bruge en aften sammen med andre unge ledige, hvor vi hygger os mens vi spiller.
Spillet foregår over 4 aftener. D. 28 september afholder vi “Lav dit CV som D&D-karakter”-introaften, hvor vi laver spilkarakterer, bygger miniature figurer og lærer hinanden lidt at kende.
D. 5 oktober, 2. november og 7. december afholder vi spilaftener. Alle fire gange i tidsrummet 17-22 og det finder sted lokalerne i KBH+, Emblasgade 175, 2100 København Ø. Hver aften kommer der til at være forplejning i form af aftensmad, sodavand og lækre snacks.
Eventet er gratis, men vi har begrænset antal pladser så lyder det som noget for dig må du meget gerne skrive en mail med dit navn til: dungeonsndagpenge@gmail.com
Man tilmelder sig til alle fire aftener, så det er vigtigt at du kan komme hver gang.
Mvh,
Asger, Anders og Mads
AKA
Dungeons & Dagpenge