Er Theseus vild ? - KBH+

Er Theseus vild ?

🧡 En Uge I Kunsten 🧡
Hvad der er råt og urørt, er det der er gennemgående vildt. En naturlig skov bliver betragtet som vild. Et barn i oprigtig leg, betragtes som vild. Men er mennesket som sit oprigtige, urørte og rå selv, faktisk vild?
Vildskab associeres ofte med negativt ladede ord som hysteri, raseri og hæmningsløs adfærd, men er mennesket ikke vildt når det agerer efter det der er råt i os? Er vores sanser ikke vilde fordi de er rå? Er vores seksualitet ikke vild fordi den er ægte?
Vi er som mennesker gennemgribende vilde, når vi er oprigtige.
Livet er ment til at leves forskelligt; vi oplever alle de samme følelser på forskellige tidspunkter, men ens for os alle, er at vi alle er vilde, urørte og rå indeni os. Hvad sker der når vi reagerer på følelser og sanser som ikke er underlagt eller bestemt af sociale normer, kønsroller, samfundet eller hinandens kritik?
Vi skaber et rum hvor den menneskelige vildskab opleves både gennem sanser og hvor rejsen defineres ud fra hvad vi føler. Ligesom livet skal leves.

Kom og få stimuleret dine sanser og vildgjort dine grænser. Kom i det levende museum i Black Boxen på KBH+. Vi kører åben hurlumhej hus – så kom og gå som du vil ❤
—-
Aldersgrænse : 15+
Projektet er skabt i samarbejde med UNGSKAB x Projektakademiet som er bevilliget af Tuborgfondet i KBH+ Askovfonden.

! Kom IKKE i dit yndlingstøj !

Skriv et svar