Fotoudstilling x LIVET PÅ KVARTVEJEN - KBH+

Fotoudstilling x LIVET PÅ KVARTVEJEN

LIVET PÅ KVARTVEJEN inviterer til fotoudstilling lørdag d. 23 april 2022 fra 12-17 på Den Røde Plads, Nørrebro.

Følelsen af at stå alene med “typiske ungdomsproblemer” fylder meget i ungdommens år. Vi har brug for at åbne op for snakken og se eller møde folk, vi kan spejle os i. Vi er i virkeligheden ikke alene!

Den Røde Plads vil lørdag d. 23 april danne rammen for en fotoudstilling foran Nørrebro Bibliotek. Her kan du opleve udstillede portrætter af unge, som har delt deres fortællinger fra livet på kvartvejen.

Vi håber på en festdag med flot vejr, masser af godt humør, gode snacks og selvfølgelig fremragende selskab. Der vil desuden være rigeligt med lækker kaffe at købe, da Karma Kaffe kommer og er med os på dagen.

Tag din ven, familiemedlem, hund eller undulat under armen og kom og kig på fine portrætter og gode fortællinger.

Fotoudstilling er selvfølgelig gratis at deltage i.

Vi glæder os meget til at se dig!

________________________________

OM PROJEKTET:

LIVET PÅ KVARTVEJEN er et ungestyret projekt, som gennem visuelle fortællinger vil berette om dét at befinde sig på Kvartvejen (at være kvartvejs i livet) som ung.

Gennem samtaler mellem unge drømmer vi om at gøre op med følelsen af at stå alene og omfavne alle fortællinger fra en ungs liv – både de gode og mindre gode.

Hvad end det omhandler emner som ensomhed, drømme, alder vs. forventninger, selvværd og alt derimellem og udover, er projektets formål at lytte, tage del i og gøre fortællingen til en del af LIVET PÅ KVARTVEJEN.

Vi drømmer om at give unge en stemme og at unge kan spejle sig i dele af fortællingerne og opnå en følelse af aldrig at være alene.

Vi håber også, at du har lyst til at følge med i projektet på de sociale medier lige her: <a href="https://l.facebook.com/l.php?u=https://lnkd.in/ebe9UcAE?fbclid=IwAR2o48tO8euOKHhtGnaNNvHd4qE_xvbtkkW-ds80b4D4Om_4bGKVw2iB5Ug

Skriv et svar