NATUR+ Blomster graffiti - KBH+

NATUR+ Blomster graffiti

Kom og vær med til en eftermiddag i naturens tegn, når vi i KBH+ inviterer til NATUR+ tirsdag den 2/5 fra kl. 13-17, denne gang er fokus BLOMSTER GRAFFITI. Vi skal nemlig gøre Danmarks mest graffiti fyldte gård mere farverig og grøn, med frøbomber, guerilla gardening og plante-aktivisme. Til workshoppen vil du også kunne lave dine egne frøbomber, som du kan tage med videre og bombe byen grøn med.

 

Workshoppen er åben for alle unge under 30 år, men er især for dig der ikke er i job eller uddannelse og har lyst til at lave noget praktisk sammen med andre unge i et trygt rum. Underviseren hedder Maria og hun vil foråret igennem have fokus på naturen i KBH+, og på hvordan den kan bruges terapeutisk og være med til at skabe bedre mental sundhed. Dét at arbejde med planter, kigge på noget grønt og få frisk luft, skaber nemlig helt naturligt ro i nervesystemet og gør én glad, det giver overskud og ikke mindst lækkert grønt man kan spise.

Og så er fremtiden selvfølgelig grøn! Måske er NATUR+ startskuddet til din vej ind i grønne jobs, uddannelser eller bare på hobbyplan. Maria har bred viden inden for grønne projekter og hun kan vise dig forskellige muligheder, som matcher dine interesser.

 

Du behøver ikke tilmelde dig, bare duk op! Men husk praktisk tøj og sko, som gerne må blive beskidt.

Vi glæder os til at plante med dig!