NATUR+ Vild saftevand - KBH+

NATUR+ Vild saftevand

Kom og vær med til en eftermiddag i naturens tegn, når vi i KBH+ inviterer til NATUR+ tirsdag den 23/4 fra kl. 13-17, denne gang er fokus VILD SAFTEVAND.

Vidste du at du selv kan lave MEGA lækker saftevand og sodavand af bær, blomster og urter du kan finde i naturen? Vi sørger for at have ingredienserne klar, så vi kan koge sirupper og boblende lækkerier i fællesskab – noget af det vi laver, skal sælges i KBH+ café som friske lækre sommerdrikke og noget kan du få med hjem at smage, og når du først har fundet ud af, hvor nemt det er at lave selv, kan du bare invitere dine venner til saft i solen og fortsætte produktionen derhjemme.

 

Workshoppen er åben for alle unge under 30 år, men er især for dig der ikke er i job eller uddannelse og har lyst til at lave noget praktisk sammen med andre unge i et trygt rum. Underviseren hedder Maria og hun vil foråret igennem have fokus på naturen i KBH+, og på hvordan den kan bruges terapeutisk og være med til at skabe bedre mental sundhed. Dét at arbejde med planter, kigge på noget grønt og få frisk luft, skaber nemlig helt naturligt ro i nervesystemet og gør én glad, det giver overskud og ikke mindst lækkert grønt man kan spise. Og så er fremtiden selvfølgelig grøn! Måske er NATUR+ startskuddet til din vej ind i grønne jobs, uddannelser eller bare på hobbyplan. Maria har bred viden inden for grønne projekter og hun kan vise dig forskellige muligheder, som matcher dine interesser.

 

Du behøver ikke tilmelde dig, bare duk op! Men husk praktisk tøj og sko, som gerne må blive beskidt.

 

Vi glæder os til at plante med dig!