Re:wair x KBH+ - Hækling med tekstil affald - KBH+

Re:wair x KBH+ – Hækling med tekstil affald

Kom med mandag d. 1 maj fra kl. 17:30-20, når vi afholder vores første omgang af Upcykling Workshops i et samarbejde mellem Re:wair og KBH+.

I denne omgang kan du lære at hækle med tekstil-affald. Først forvandler vi gamle tekstiler til garn – som vi herefter lærer at hækle med. Det vigtigste i denne her workshop er at lære teknikken – men hvis du er hurtig, kan det være, at du kan nå at hækle en lille taske eller nogle ekstra seje bord-varmere.

Workshoppen foregår på KBH+, Emblasgade 175, Kbh Ø. 

Denne workshop er for alle unge mellem 18-30 år.

Det er gratis at deltage i, men du skal booke billet. Book din billet lige her: 

https://billetto.dk/e/re-wair-x-kbh-haekling-med-tekstil-affald-billetter-824617?utm_source=Billetto&utm_medium=Search&utm_campaign=Direct+Search&utm_content=DK+Search+Widget

(Obs: begrænset antal pladser)

//Re:wair er en gruppe unge med en mission om at skabe en bevægelse, hvor vi sammen finder vejen til et mere bæredygtigt tøjforbrug. Mere upcycling, mindre tøjspild. Mere genbrug, mindre overforbrug. Mere handling, mindre klimaangst.

//KBH+ er et hus for unge mellem 13-30 år med et kulturmiljø, hvor fællesskab, kreativitet og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse. Kom og vær med!”