Support Power Yoga - KBH+

Support Power Yoga

Kom og bevæg dig til upbeat musik og få sved på panden, når Clara underviser i power yoga hos KBH+ hver mandag mellem 17.30-18.30 på Emblasgade 175. Klassen er donations-baseret, som betyder, at du har mulighed for at støtte projektet ”Yoga in Support of Refugees”, hvor frivillige underviser i yoga på asylcentret Sjælsmark.
Hvad er Power Yoga?
Power yoga udspringer fra den klassiske Ashtanga Vinyasa stil. Senere er stilen blevet udviklet af Marie Louise til Power Yoga, inspireret af Johnny Kest fra Detroit, USA. Vinyasa betyder at bevæge sig med vejrtrækningen, hvilket gør denne form for yoga dynamisk, og giver dig mulighed for at bevæge dig med dit eget tempo og vejrtrækning. Du vil blive guidet i opvarmning, solhilsner og flows der giver slip på hvordan det burde se ud, men fokusere mere på hvordan det føles.
Det er gratis at deltage, men du har mulighed for at støtte projektet “Yoga in Support of Refugees” ved at donere et valgfrit beløb. Al donation går til køb af yogamåtter, blokke osv., samt bidrager til transport, så frivillige kan fortsætte med at undervise hver anden søndag på Sjælsmark. Ambitionen er, at vi kan udvide projektet og komme til at undervise på flere asylcentre i Danmark!
Hvem er vi?
Vi er en frivilliggruppe på 7 yogis, der efter vores uddannelse sluttede i december 2021, havde lyst til at bruge vores praksis til at gøre en forskel. Siden da har vi besøgt Sjælsmark asylcenter hver anden søndag, hvor vi underviser i yoga og skaber et rum, hvor der er plads til en snak efter. Vi har alle forskellige styrker, men har samme ambition om at gøre yoga til en praksis med fællesskaber, samtidig med at vi gerne vil have det sjovt og få sved på panden. Primær underviser er Clara, men du kommer også til at møde Anna, Anne, Astrid og Mia!
Hvorfor skal du deltage?
Power yoga er anderledes end andre former for yoga. Ikke nok med at du træner din krop, strækker kroppen og får sved på panden, så får du en meditativ oplevelse og dybere forbindelse til dig selv! Alle niveauer er velkomne, du behøver hverken være fleksibel eller i form. Bare kom som du er, og vær åben for en ny kropslig og mental oplevelse!
I vores projekt tror vi på, at yoga er en praksis der skal være tilgængelig for alle. Derfor vil vi blive ved med at udvikle projektet der muliggør at flygtninge kan dyrke yoga under gode og trygge forhold. Du behøver ikke donere nogle penge, men blot ved at dukke op, støtter du ikke kun dig selv, men andre.
Hvad skal du huske?
Medbring din egen måtte og tøj som du kan bevæge dig (og svede) i! Bring evt. også en drikkedunk. Hvis du ikke ejer en måtte, kan du låne en af KBH+.
Vi glæder os til at se dig!
//KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse. Kom og vær med! 🧡
 • 00

  DAGE

 • 00

  TIMER

 • 00

  MINUTTER

 • 00

  SEKUNDER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.