Udstilling "WORK IN PROGRESS" - KBH+

Udstilling “WORK IN PROGRESS”

Kom og bliv en del af en skabende atmosfære, når spirende kunstnere, inden for tværæstetiske fag, udstiller deres arbejdsprocesser i fremstillingen af værker under festivalen.
Udstillingen er en del af Nørrebros 48TIMER kulturfestival, og KBH+ danner de fysiske rammer for udstillingen, hvor rummet og kunsten er i konstant forandring fra begyndelsen til slutningen af udstillingen. Dørene er åbne hele lørdagen, d. 13 maj, og indgang er gratis.
På et traditionelt galleri eller museum kan man opleve forskellige velkuraterede værker – men som publikum kender man typisk ikke til det arbejde, der ligger forud for disse værker. Både kunsten og kunstneren kan for det gængse publikum fremstå mystisk, ophøjet og elitær, eller på den anden side fjollet, simpel og uvæsentlig. Vi finder, at indblikket i kunstneriske arbejdsprocesser er et manglende element i udstillingsverdenen.
Med et performativt spotlight på hver enkelt kunstner, sættes der netop fokus på den kunstneriske arbejdsproces frem for det færdige værk. Vi vil gennem denne performativ synliggørelse af kunstners arbejdsproces, åbne op for en samtale om kunstnerisk faglighed og udøvelsesmuligheder, samt værdiansættelse af kunsthåndværk for nye kunstnere. Udstillingen fungerer som et talerør for kunstnerne og et vindue for publikum, der giver et indblik i kunstværkets tilblivelse.
TIDSPUNKT OG STED:
Dato: D. 13 maj 2023, kl. 12:00-17:00
Adr: KBH+, Emblasgade 175, 2100 København Ø
Denne udstilling er for alle og vi glæder os til at se dig!