Whacking Daze - KBH+

Whacking Daze

Endelig begynder vi igen! Og vi har glædet os.
Derfor: Har du også tit lyst til at feste på en tirsdag? Eller tage dit yndlingsoutfit på og danse gennem supermarkedet, mens du handler ind? Bare rolig, du har nu muligheden for at komme til Whacking på KBH+. Det er helt gratis og du vil opleve stilarten whacking, der netop hylder hverdagens fest og drama. Vi kommer til arbejde med bl.a. armteknik, posering, punking (storytelling og adfærd) og footwork.
Vi starter med en times exchange hvor en danser fra miljøet deler ud af sin historie med dansen og planlægger timens forløb. Den næste time er der session, som typisk involverer cyphers, soultrain, freestyle træning mm. Her kan man eksempelvis øve på det, man selv gerne vil være bedre til eller øve på noget man lige har lært.
Senere er vores vision at invitere undervisere fra udlandet til workshops samt arrangere events med battles. Vi glæder os helt vildt!
Om whacking: Whacking er en dansestilart som opstod på klubberne i L.A i 70’erne. Det udsprang som en del af undertrykkelsen af specielt sorte queer/gay-personer. Gennem bevægelse fandt de dog en måde at udtrykke sig på i klubberne, hvor de kunne få lov til at være dem selv, og udtrykke sig frit. De skabte whacking, dengang refereret til som punking, som en “expression from oppression” (Citat: Viktor Manoel). Senere hen blev stilarten blandt andet kendt via “Soul train” som var et amerikansk musik/danseprogram med primært sorte dansere, som blev vist i 70’erne. Kilde: https://en.wikipedia.org/wiki/Punking .
//AskovFonden KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse – Kom og vær med
_________________________________________
Derfor: Har du også lyst til at feste på en onsdag? Eller iført dit yndlingsoutfitat
danse rundt i supermarkedet, når du handler?
Bare rolig, du har nu mulighed for at komme til Whacking Wednesdaysat
KBH+. Det er helt gratis, og du vil opleve dansestilen whacking, som hylder hverdagens fest og drama i livet. Vi skal arbejde med armteknik, posering, punking (historiefortælling og adfærd) og fodarbejde.
Vi begynder med en times udveksling, hvor en danser fra fællesskabet vil dele sin historie med dansen og planlægge resten af klassen. Den sidste time vil være en session, som typisk involverer cyphers, soul train, freestyle træning og meget mere. Her kan du træne, hvad du vil forbedre eller gøre nogle af de ting, der er blevet vist i udvekslingen.
Senere er vores vision at invitere lærere fra lande uden for Danmark til workshops, herunder at lave events med kampe. Vi er så spændte!
Om whacking: Whacking er en dansestil, der stammer fra klubberne i L.A. i 70’erne. Det opstod som en reaktion på den tunge undertrykkelse af især sorte queer/homoseksuelle personer. Gennem bevægelse fandt de en måde at udtrykke sig på i klubberne, hvor de kunne være frie. De skabte whacking, på det tidspunkt omtalt som punking, som et “udtryk fra undertrykkelse” (citat: Viktor Manoel). Senere blev dansestilen kendt fra det amerikanske musik/dans tv-program “Soultrain” med primært sorte dansere i 70’erne. Kilde: https://en.wikipedia.org/wiki/Punking .

Skriv et svar