Yoga med Nikoline - KBH+

Yoga med Nikoline

Kom og få bevægelse ind i din hverdag til ‘Yoga med Nikoline’ hver torsdag kl. 17.00 i KBH+.
Nikoline vil guide jer gennem 75 min yoga, hvor I ikke møder én bestemt yoga-stilart, men elementer fra mange forskellige tilgange, som også kaldes ”post-lineage yoga”. Det er gratis at deltage og alle kan være med – både begyndere og øvede.
Der vil være fokus på dynamiske bevægelser og bevidsthed på åndedrættet inspireret af vinyasa and hatha yoga og elementer fra mobilitetstræning, fri bevægelse and funktionel styrketræning med henblik at skabe sammenhæng mellem styrke og smidighed. Derudover vil klassen have en eksperimenterende og legende tilgang for at skabe et uformelt rum hvor alle er velkomne, hvor du måske finder ud af at din krop kan mere end du tror!
Nikoline er frivillig i KBH+ og uddannet 200-timers RYS yogalærer ved Yogamudra i 2020. Hun har undervist drop-in klasser på kollegie tidligere. Hendes fokus i undervisningen er, at få deltagerne opmærksomhed ud af hovedet og ned i kroppen, med henblik på at skabe mere kropsbevidsthed og redskaber, der kan bruges i en travl hverdag.
Vi glæder os til at blive smidige med jer.
//KBH+ er et hus for unge mellem 13-30 år med et kulturmiljø, hvor fællesskab, kreativitet og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse. Kom og vær med!