18 + Klubben - KBH+

KBH+ Klubben alle har ret til et godt ungdomsliv

KBH+ Klubben alle har ret til et godt ungdomsliv

KBH+ Klubben alle har ret til et godt ungdomsliv

KBH+ Klubben alle har ret til et godt ungdomsliv

Om klubben

18+ Klubben er et anonymt tilbud for unge mellem 18-25.  Her vil du hver alle ugens dage kunne møde pædagogisk personale, der vil skabe gode rammer for et inkluderende fællesskab i Klubben og støtte dig uanset udfordringer i dit liv. I klubben arbejder vi benhårdt for at skabe en klub med åbenhed og venskaber med plads til alle og afholde sjove aktiviteter, hvor du som ung kan møde andre unge i et sikkert og positivt miljø. For os er fællesskabet i Klubben det bærende element; vi spiser sammen, vi tager på ture og oplever verdenen sammen, vi holder arrangementer, vi støtter hinanden og har det sjovt hver eneste dag. 

Klubben har 400 km2 som dækker træningsområde, stort fællesrum med billard, bordtennis, gaming pc’er, PS5, sofaer og et køkken, hvor vi laver mad sammen en gang om ugen. Vi tager ofte ud og laver sport som bl.a. padel, tennis og fodbold i forskellige idrætsanlæg eller udenfor. Vi har også et 7-mands fodboldhold og 5-mands futsal-hold om vinteren i DAi.

I 18+ Klubben er der kompetente ansatte, der kan lære dig mange forskellige skills, gøre dig stærkere i at indgå i socialt samspil, samarbejde med andre gennem forskellige aktiviteter og klæde dig på til at indgå i job og uddannelse. Vi har vores egen socialrådgiver, der kan hjælpe dig med brug af NemID til forskellige formål. Hun står også klar til at hjælpe dig med uddannelse, CV, Skat og problemstillinger knyttet til det at have en plettet straffeattest.

Klubben er en del af KBH+, som også laver andre spændende aktiviteter for unge mellem 14 – 30 år.

Hvordan

Hver uge tilbyder vi åbningstid 16:00 til 22:00 og i weekenden er det fra 16:00-23:30.

Du er til enhver tid velkommen til at kigge forbi, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om klubben eller hvis du vil møde os.

Vi er her for dig.

Du kan kontakte klubbens leder Safih på 52 30 12 88 for at få en aftale eller møde op på adressen Emblasgade 175, 2100 København Ø.

Vores tilsynsrapport kan læses her

Hold dig opdateret på instagram

Andre af vores faste forløb