Om os - KBH+

Et kultur-
og ungehus for dig

Et kultur-
og ungehus for dig

Et kultur-
og ungehus for dig

Et kultur-

og ungehus for dig

For dig der er nysgerrig på dig selv og andre.
Her skabes der projekter og fællesskaber med kultur, kunst og bevægelse som katalysator.

I KBH+ tror vi på alle unge har et potentiale, og at de med den rette ramme kan indfri det til gavn for dem selv og for samfundet. Vi arbejder med forskellige ungemålgrupper, der alle mødes i vores hus. Vi tror på at det at arbejde sammen om at skabe noget sammen, kan være vejen til at se nye muligheder i eget liv. Vi arbejder værkorienteret i alle vores indsatser, hvor vi skaber noget sammen. Gennem en helhedsorienteret tilgang hvor metoden udviklende relationer er en aktiv intentionel praksis skaber vi den forandring velfærdssamfundet har svært ved selv at løfte.

I KBH+ findes et ungemiljø, som unge selv er med til at forme. Vi bruger kreativitet, visuel kunst, teater, bevægelse, håndværk, mad og musik som platform for at finde ud af hvem vi er og hvad vi kan. Huset har særligt fokus på unge mellem 18-30 år – dog er alle velkomne!

Vores fysiske rammer på 2000 m2 er fundamentet for at kunne mødes og for at kunne skabe sammen. Vi har Café Plus, som er et stort lokale, der blandt andet bruges til poesiaftener, kreacafé, fællesspisning eller bare til et spil kort og en kaffe. Vores cafe har åbent i hverdagene fra 9-17 så kom forbi til en kaffe, her kan du også høre mere om hvordan du kan blive en del af huset.

Huset rummer også ’Blackbox’, som inviterer til teaterstykker og andre performances. Lokalet ’Body & Soul’ har gratis aktiviteter som yoga, dans og improvisationsteater. I vores Maker Space udvikler unge projektideer og her udbyder KBH+ også forskellige workshops. Vi har også faciliteter hvor man kan arbejde med musik, bevægelse og performance.

Se mini-dokumentaren om KBH+ nedenunder og få et lille indblik i huset og nogle af de projekter der er spiret

Vores Cafe+

Café Plus er hjertet af KBH+. Vi sælger byens nok billigste kaffe og sodavand – så alle kan være med! I caféens åbningstider har du også mulighed for at se på upcoming kunst i ’Galleri En-Gang’, læse en bog, studere, spille et spil, bare hænge ud eller droppe ind til nogle af de åbne aktiviteter, som finder sted i huset.

Mødesteder er vigtige for fællesskaber og Café Plus inviterer jer til at møde hinanden! Der sker et hav af ting i KBH+ og caféen er stedet du kan komme imellem aktiviteterne. Her kan du både mødes med en god ven, møde en ny ven eller bare være dig selv med din telefon, bog eller dagdrømmeri.

Café Plus er frivilligbaseret og bliver drevet af JER! Caféen har åben fra mandag-fredag – og når vi har aftenarrangementer. Vi er altid på udkig efter folk der har lyst til at hjælpe til! Skriv eller ring til Maria på 92 15 83 33, hvis du gerne vil være en del af holdet.

Adresse: Emblasgade 175, 2100 KBH Ø   Åbningstider: Man-tors: kl. 09 – 17. Fredag: kl. 09 – 15

Vores faciliteter

Få et indblik i husets mange lokaler