Pigeklubben - KBH+

KBH+Pigeklubben
er et anderledes og engagerende klubtilbud på Nørrebro.

KBH+Pigeklubben
er et anderledes og engagerende klubtilbud på Nørrebro.

KBH+Pigeklubben
er et anderledes og engagerende klubtilbud på Nørrebro.

KBH+Pigeklubben

er et anderledes og engagerende klubtilbud på Nørrebro.

KBH+Pigeklubben er et anderledes, kreativt og engagerende klubtilbud på Nørrebro for piger mellem 14-17 år

Et klubtilbud der skiller sig ud

Pigeklubben KBH+ er en unik pigeklub, som har sit eget fysiske lokale i et stort aktivitetshus for unge fra hele København. Foruden Pigeklubbens eget lokale, som rummer et krea- og samtalehjørne, samt loungeområde med sofaer, musik og TV, kan Pigeklubben benytte husets øvrige lokaler. Der er b.la. en teatersal, træningssal, køkken, café, musikstudie og studyroom.

Husets mange muligheder giver os de bedste forudsætninger for at støtte, udfordre og inspirere de unge. Der er et stort fokus på at introducere pigerne for nye oplevelser og ideer, som kan styrke dem i deres egen personlige udvikling. Vi forventer det bedste af pigerne, og hjælper dem med at leve op til deres potentiale. Pigeklubben er et varmt sted, hvor omsorg, nærvær og tillid er nøgleord.

Der arbejdes med kreative processer, som forandringsnøgle for pigernes identitetsopbyggelse, samt aktiv deltagelse i fællesskabet. Pigerne skal motiveres til at tage ejerskab for klubben og derigennem for deres eget liv. Frivillighed og medindflydelse er derfor en naturlig del af praksis. Dette danner grundstenene for gode udviklende relationer, som skal hjælpe med at løfte pigerne.

Aktiviteter, jobsøgning og rådgivning

Pigeklubbens aktiviteter tager udgangspunkt i ugentlige tilbud med fokus på b.la. fællesspisninger, lektiecafé og gode samtaler. Aktiviteterne skifter løbende, så pigerne har mulighed for at prøve forskellige ting. På vores program har der været keramik, smykkeværksted, neglecafé og dans. Derudover arbejdes der med månedlige oplevelsesture ud af huset såsom biografture, foredrag, teater- og museumsbesøg. En gang om måneden er der ansøgnings- og CV værksted, hvor der er fokus på skole, praktik og fritidsjob. I KBH+ er der en åben café, hvor pigerne har mulighed for at få et fritidsjob for en periode. Her lærer de om kundehåndtering, betjening af en espressomaskine og hygiejne.

Vi har et stort fokus på medindflydelse, således at pigerne selv kan være med til præge aktiviteterne i klubben. Derudover bliver der i forbindelse med større begivenheder oprettet forskellige pigeråd, som har hver sit ansvarsområde.

Rollemodeller, events og projekter

Pigeklubben vil gennem året få besøg af spændende, stærke og inspirerende rollemodeller og oplægsholdere, som kan give pigerne en større viden omkring dem selv, deres rettigheder og muligheder, samt bidrage til et mere nuanceret syn på samfundet. Oplæggene skal være med til at inspirere pigerne til at se nye muligheder og derigennem skabe refleksion over egen fremtid.

Forældresamarbejde

Åbenhed og tydelig kommunikation med pigernes forældre prioriteres højt, og de inviteres derfor løbende til arrangementer i pigeklubben. På den måde kan pigerne have klubben som deres frirum samtidig med, at forældrene føler sig trygge, når pigerne er i KBH+ og deltager i klubbens aktiviteter.

Skolesamarbejde

Pigeklubben har et tæt samarbejde med den lokale skole i området, for at sikre en helhedsorienteret indsats omkring de unge, og skabe en naturlig brobygning fra skoleliv til fritidsliv. Pigeklubben er derfor på Nørre Fælled Skole en gang om ugen i spisefrikvarteret, for at snakke med pigerne og oplyse dem dem om Pigeklubben. Her bliver der talt om stort og småt, og taget de første skridt henimod en god og tryg relation til pigerne.

Adresse: Emblasgade 175, 1. sal

Målgruppe: Piger i alderen 14-17 år fra København

Åbningstider: 
Mandag – onsdag: 15-20

Torsdag: Rådgivning: Book en tid igennem vores instagram eller på telefon.

Lukkedage: Pigeklubben holder lukket uge 27 og d. 22. dec 2022 – 2. januar 2023. Begge dage inklusiv.

Man kan kontakte Pigeklubben på instagram eller ringe til os på 92820596.

Du finder vores tilsynsrapport her

Hold dig opdateret på instagram

På vores instagram @pigeklubbenkbh kommer der hver uge et nyt program op.

Andre af vores faste forløb