FremtidsAkademiet/Projekt16 - KBH+

BLIV EN DEL AF FREMTIDSAKADEMIET/PROJEKT16

BLIV EN DEL AF FREMTIDSAKADEMIET/PROJEKT16

BLIV EN DEL AF FREMTIDSAKADEMIET/PROJEKT16

BLIV EN DEL AF FREMTIDSAKADEMIET/PROJEKT16

FOR DIG DER STÅR UDEN JOB
OG IKKE ER IGANG MED EN UDDANNELSE

FremtidsAkademiet/Projekt16 består af 16 ugers undervisning i KBH+, hvor du bliver en del af et hold med andre unge mellem 18-28 år. Der er undervisning 9 timer om ugen. KBH+ er et stort hus med mange muligheder, og vi tilpasser undervisningen efter hvilke interesser og behov, I har på holdet. Forløbet og undervisningen i Projekt16 har en stor grad af medindflydelse, så holdet får den bedst mulige hverdag sammen.

Hos KBH+ træner vi både hjerne, sind og krop – for det hele hænger sammen og har brug for opmærksomhed. Derfor er alt indhold på Projekt16 bygget op af kreative og faglige workshops, hvor vi arbejder med fremtidsværksted, personlig udvikling samt fysisk- og mental sundhed.

Vi har fokus på, at Projekt16 skal være et trygt sted at komme, at der er plads til forskellighed, og at du bliver klogere på dig selv og din fremtid.

Udover de fælles aktiviteter får du også ugentlige individuelle samtaler med en socialrådgiver og med en mentor. Vi tilbyder støtte og hjælp til de problemer eller forhindringer, som du står med her og nu, uanset om det handler om at navigere i systemet, starte på en frisk eller finde en ny vej.

Din mentor følger dig i dit KBH+ forløb og vil støtte dig i at sætte mål og vise dig muligheder.

OBS: 

Der er ingen optagelse på nuværende tidspunkt.

Vi forventer optagelse til august 2024. Hold øje med hjemmesiden, hvor næste optagelse vil blive annonceret.

Undervisning er 9 timer/ugentligt.

Hvis du er interesseret i at få en plads på holdet eller høre mere om projektet, så er du altid velkommen til at ringe til vores socialrådgiver Malan Hentze på telefon 22139561 eller direktør i KBH+ Stine Hamburger på telefon 28888426

FremtidsAkademiet/Projekt16:
Fasit- tilbudsnummer: 3259795
Projekt nummer F353