Fremtid+ - KBH+

BLIV EN DEL AF FREMTID+

BLIV EN DEL AF FREMTID+

BLIV EN DEL AF FREMTID+

BLIV EN DEL AF FREMTID+

FOR DIG DER GERNE VIL BLIVE KLOGERE PÅ DIN FREMTID INDENFOR
JOB OG UDDANNELSE

Fremtid+ er et fællesskab med andre unge, der også søger nye fremtidsveje. Du bliver en del af en hverdag med en fast struktur sammen med andre unge mellem 18-29 år. Undervejs bliver vi klogere på os selv, vores kompetencer og præferencer og lærer at takle nogle af de udfordringer, der kan være ved at starte på en ny uddannelse eller job.

Der vil være undervisning 12 timer om ugen, hvor du får læring indenfor personlig udvikling, teamsamarbejde, viden om uddannelse og jobmiljø og mange andre spændende tematikker. Vi arbejder projektorienteret, og du vil derfor også lære at skabe projekter fra bunden med de andre på holdet, idégenerere og afvikle. Forløbet og undervisningen på Fremtid+ har en stor grad af medindflydelse, så holdet får den bedst mulige hverdag sammen.

Fællesskabet på holdet er i højsædet, og vi spiser frokost sammen hver dag og tager på relevante ture ud af huset sammen. Der er altid plads til forskellighed og særlige udfordringer. Du vil være omkring uddannet personale, der er vant til at tage højde for personlige grænser og individuelle behov, så du altid kan føle dig og tryg og støttet.  Som ung på Fremtid+ vil du også blive en del af det samlede UngeAkademi og møde unge fra vores andre indsatser, blandt andet ProjektAkademiet og deltage til deres ferniseringer og projektafviklinger.

Udover de fælles aktiviteter og undervisning, får du også ugentlige individuelle samtaler med en socialrådgiver og med en mentor. Vi tilbyder støtte og hjælp til de problemer eller forhindringer, som du står med her og nu, uanset om det handler om at navigere i systemet, starte på en frisk eller finde en ny vej.

Din mentor følger dig i dit KBH+ forløb og vil støtte dig i at sætte mål og vise dig muligheder.

OBS: 

Næste opstart af hold på Fremtid+ er i januar 2025.

Hold øje med hjemmesiden her, hvor vi skriver mere information om datoer for holdstart, optagelse og kontakt.

Hvis du er allerede nu er interesseret i at få en plads på holdet eller høre mere om projektet, så er du altid velkommen til at ringe til vores socialrådgiver Malan Hentze på telefon 22139561 eller direktør i KBH+ Stine Hamburger på telefon 28888426

Information til kommunerne om henvisning til forløbet: 

Fasit- tilbudsnummer: 3259795
Projekt nummer F353

// Ungeakademiet er støttet af Tuborgfondet