Projekt16 - KBH+

FOR DIG DER STÅR UDEN JOB
OG IKKE ER IGANG MED EN UDDANNELSE

Projekt16 består af 16 ugers undervisning i KBH+, hvor du bliver en del af et hold med andre unge mellem 18-28 år. Der er undervisning tirsdag, onsdag og torsdag på faste tidspunkter. KBH+ er et stort hus med mange muligheder, og vi tilpasser undervisningen efter hvilke interesser og behov, I har på holdet. Forløbet og undervisningen i Projekt16 har en stor grad af medindflydelse, så holdet får den bedst mulige hverdag sammen.

Hos KBH+ træner vi både hjerne, sind og krop – for det hele hænger sammen og har brug for opmærksomhed. Derfor er alt indhold på Projekt16 bygget op af kreative og faglige workshops, hvor vi arbejder med fremtidsværksted, personlig udvikling samt fysisk- og mental sundhed. Derudover har alle unge på holdet mulighed for at afprøve og vælge imellem vores linjefag; elektronisk musik og visuel kommunikation.

Vi har fokus på, at Projekt16 skal være et trygt sted at komme, at der er plads til forskellighed, og at du bliver klogere på dig selv og din fremtid.

Udover de fælles aktiviteter får du også ugentlige individuelle samtaler med en socialrådgiver og med en mentor. Vi tilbyder støtte og hjælp til de problemer eller forhindringer, som du står med her og nu, uanset om det handler om at navigere i systemet, starte på en frisk eller finde en ny vej.

Din mentor følger dig i dit KBH+ forløb og vil støtte dig i at sætte mål og vise dig muligheder.

Vi har i øjeblikket ikke optag til Projekt16. Men hvis du er interesseret i at blive kontaktet ved nyt optag, eller hvis du vil hører mere om Projekt16, så ring til Projektleder for forløbet, Olivia, på telefon 51339099

Hvis du tilhører Ungecentret Frederiksberg, skal du bare kontakte din sagsbehandler og anmode om at blive visiteret til Projekt16.

Se video fra Projekt16 da de i foråret 2022, på baggrund af forløbets projektuger, afviklede deres eget projekt ’Bål, brok og rock’.