Projektakademiet / Bliv kreativ projektleder

Oplev en anderledes måde at lære på
En kreativ uddannelse i hjertet af København

Oplev en anderledes måde at lære på
En kreativ uddannelse i hjertet af København

Oplev en anderledes måde at lære på
En kreativ uddannelse i hjertet af København

Oplev en anderledes måde at lære på

En kreativ uddannelse i hjertet af København

På Projektakademiet får du en unik kombination af en seriøs projektlederuddannelse og en mulighed for at rykke dig personligt.
Du vil fra dag ét arbejde med udviklingen af virkelige projekter.


På Projektakademiet uddanner vi kreative og handlekraftige kulturskabere! Vi uddanner projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet. Vi arbejder for at fremme din lyst og dine evner som kulturskaber ved at klæde dig på til at kunne udvikle innovative og kreative projekter og gøre det, du brænder for. 
 

Projektakademiet er en projektlederuddannelse for kulturskabere. Uddannelsen varer 10 måneder. 

Opstart af team: TBA 2024 
Ansøgningsfrist: TBA 2024

Der er ingen optagelse på nuværende tidspunkt.

Vi forventer optagelse til august 2024. Hold øje med hjemmesiden, hvor næste optagelse vil blive annonceret.

På Projektakademiet vil du arbejde med en bred vifte af temaer som innovation, fællesskab, drømme, trivsel, tryghed, bæredygtighed, engagement, mangfoldighed, møder eller dialog på tværs. 


Vi laver projekter i samarbejde med forskellige partnere. Gennem tiden har vi samarbejdet med blandt andet Nørrebro Teater, Københavns Musikteater, Rapolitics, Medborgerne, Ungdommens Røde Kors, Dansk Arkitektur Center, Teater Grob, Metroselskabet, 48 TIMER, Nørrebros Lokaludvalg, Københavnerteamet, Rabarberbladet, Statens Museum for Kunst, Miljøpunkt Nørrebro, TagDel, Hot Spot Nørrebro, Right to Movement, Blågardens Bibliotek, 2200Kultur og Verdens Kulturcenter.
 

På Projektakademiet skaber vi et læringsrum og et eksperimentarium for dig, hvor vi ønsker at give dig værktøjer, viden, mod og mulighed for at prøve kræfter med at skabe innovative projekter. Det er dig selv, der gennem kreative processer kommer frem til, hvordan et projekt kan udformes, så det bidrager til at skabe positive forandringer. Det gør du i samarbejde med borgere, organisationer, foreninger, virksomheder eller kommunale aktører.

Ansøg til team 16

Ansøgningsfristen for næste team er TBA 2024.

Uddannelsen for næste team varer 10 måneder fra TBA 2024.