PROJEKTAKADEMIETS KUNDEOPGAVER // EFTERÅR 2020 - KBH+

PROJEKTAKADEMIETS KUNDEOPGAVER // EFTERÅR 2020

På Projektakademiet uddanner vi kreative og handlekraftige kulturskabere. Vi uddanner projektledere, der med kulturen som platform tør bidrage til at gøre en forskel i samfundet. Vi arbejder for at fremme lysten og evnerne som kulturskaber ved at klæde akademisterne på til, at kunne udvikle innovative og kreative projekter og gøre det, som de brænder for

I den forbindelse arbejder akademisterne hvert semester på et kundeprojekt, hvor de får mulighed for at bruge deres viden i praksis. Kundeopgaverne har alle en social/eller kulturel karakter og kan bestå af alt fra at forbedre et procesforløb, et fysisk produkt eller afvikling af events for – og med en specifik kunde.

Vi tror på, at praksislæring er med til at give et bedre billede af hvad det vil sige, at lede et projekt ude i den ”virkelige” verden. Med kundeopgaverne får de muligheden for at prøve deres kræfter af, mærke udfordringerne på deres egen krop, og ikke mindst lære af processen i trygge omgivelser.

I efteråret 2020 er vi derfor meget glade for at kunne præsentere vores kundeopgaver i samarbejde med:

The Why, Dfunk, Byens Hus – Gentofte, Snabslanten og AskovFonden KBH+.

Mere om vores samarbejdspartnere

THE WHY FOUNDATION

The Why er en velgørenhedsorganisation, der støtter bæredygtig udvikling ved at sikre gratis adgang til pålidelig information for millioner af mennesker over hele verden. De producerer og distribuerer dokumentarfilm og multimedieindhold om menneskerettigheder, demokrati, retfærdighed og lighed. Deres dokumentarer bruges i skoler, samfundscentre, offentlige biografer og bragt til borgere som helhed gennem vores voksende netværk af 70+ public service-tv-stationer i 200 lande og territorier.

 

Byens Hus – Gentofte

Visionen for Byens Hus er at udvikle et velorganiseret hus for frivillige med plads til, at mange forskellige brugergrupper kan mødes om fælles aktiviteter på tværs af alder og interesser. Mangfoldigheden af aktiviteter og initiativer i huset skal inspirere til netværk på tværs af traditionelle skel mellem foreninger, private aktører, borgere, frivillige og kommune, og give mod til at gøre tingene på nye måder.

 

Snabslanten

Snabslanten er Københavns Kommunes ungekulturpulje til små til små “her-og-nu” projekter med et budget under 30.000kr. Puljen har eksisteret siden 2008 og er blevet til med udgangspunkt i unges egne ønsker om let, at kunne udvikle og gennemføre kulturprojekter i København. Navnet er en hyldest til en pulje i Sverige, som også er inspirationen til Snabslanten.

 

Dfunk

DFUNK er en landsdækkende ungdomsorganisation, der skaber netværk og formidler viden blandt unge med og uden flygtningebaggrund. Gennem sociale aktiviteter engagerer vi unge flygtninge i foreningslivet, styrker deres kompetencer og ressourcer og hjælper dem med at etablere netværk med andre unge. Vi bidrager til den demokratiske debat om flygtninge ved at formidle viden og sætte ansigt på de mennesker, det drejer sig om.

 

AskovFonden KBH+

KBH+ er et sted for unge, som vil udvikles, nå deres drømme, starte på en frisk eller har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, som de unge selv er med til at forme, hvor musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse er platformen for fortællinger, udvikling og aktiv ungdomsdeltagelse.

 

De unge akademister er allerede i fuld sving med at forvandle kundernes ønsker til virkelighed, så hold øje med de sociale medier for mere information og se/hør om de færdige resultater i slutningen af november/start december.