Ungeværk - KBH+

Tjek os ud på Instagram
og se mere af, hvad vi laver i KBH+Ungeværk

Tjek os ud på Instagram
og se mere af, hvad vi laver i KBH+Ungeværk

Tjek os ud på Instagram
og se mere af, hvad vi laver i KBH+Ungeværk

Tjek os ud på Instagram

og se mere af, hvad vi laver i KBH+Ungeværk

Ungeværk i KBH+ er din nye ungdomsklub på Nørrebro
med aktiviteter inde for performance og streetart for alle unge i Københavns Kommune mellem 14-17 år.

Fællesskab og Street art and performance

Et af Københavns nye Ungeværker hører til i KBH+ på Emblasgade 175. Her bruger vi KBH+ husets farverige, urbane, kreative og åbne rammer til at skabe attraktive aktiviteter inden for Streetart & performance. I vores Ungeværk er fællesskabet det helt centrale, og vi går højt op i at du oplever at høre til og har medindflydelse på hvad vi skal lave og fordybe os i. Vi starter altid dagens aktiviteter i vores café kl. 16, hvor du har mulighed for at dele stort og småt med dagens Ungeværter, der vil byde dig varmt velkommen.

Vi opdaterer løbende og ofte vores aktiviteter efter ønsker fra Ungeværkets unge, således at de unge selv er med til at præge det ugentlige program.

KBH+ Ungeværk har blandt andet tilbudt aktiviteter med grafitti, skate, keramik og dans. Desuden har vi også købt et bordtennisbord efter stor efterspørgsel fra de unge, som kan bruges både mere frit men også til at afholde turneringer med fede præmier. Lige nu tilbyder vi sketching, hvor vi om onsdagen hygger os i caféen med enten at male abstrakte billeder eller sketche graffiti, Sketching-forløbet afsluttes slut december 2022 med en fernisering, hvor de unges kammerater og familie er inviteret forbi.

Til januar starter der nye aktiviteter op i vores Ungeværk. Vi vil starte ud med have thaiboksning og dans på programmet. Herefter vil vi pr. uge eller månedsbasis udskifte og tilpasse aktiviteterne.

Vi holder åbent hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag mellem 16-21. Det kræver ingen tilmelding at være med – du møder bare op. Du kan tjekke vores instagram ud @ungevaerkkbh for at få flere informationer om ugens program, eller ringe til os på 92820596

Vejledning i KBH+ Ungeværk

Som en del af Ungeværkerne i København, vil der også være mulighed for hver torsdag mellem kl. 15-17 at få vejledning inde for valg af uddannelse, hjælp til UG.dk, drøftelser om fremtiden og lignende problematikker med vores KBH+ ansatte, Malou og Maria.

Vejledning skal bookes på telefon 92820596.

Alle ansatte i KBH+ er uddannet til at vejlede i job og uddannelse og har socialfaglig erfaring.

Hvis du har spørgsmål til Ungeværket, vores aktiviteter, organisering eller vejledningsmuligheder, kan du altid ringe til Afdelingsleder Maria på 92820596.

 

Adresse: Emblasgade 175

Målgruppe: Unge i Københavns Kommune i alderen 14-17 år

Åbningstider:
Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag: Aktiviteter og café hygge.
Torsdag: Mulighed for rådgivning efter aftale i tidsrummet 15-17

Lukkedage: 22. december 2022 – 2. januar 2023

Fornem stemningen og aktiviteterne i video herunder optaget til Ungeværkernes dag d. 31. august 2022